top of page
Presentatie

Het doel van het SIA is het ontwikkelen, verbeteren en naar een hoger niveau brengen van de belangrijkste voetbaltechnieken van de leerlingen. Het SIA heeft programma’s ontworpen die specifiek gericht zijn op het verbeteren van het niveau van de voetbalkennis en vaardigheden van jonge atleten. Daarnaast worden de leerlingen van het SIA in kleine groepjes van twaalf spelers getraind, zodat elke leerling op effectieve wijze persoonlijk kan worden begeleid. Daarnaast houden wij een spelervolgsysteem bij voor de ontwikkeling van elke speler.

Filosofie

Het SOCCER INSTITUTE ARUBA heeft een moderne methode ontwikkeld om op natuurlijke wijze het individuele talent dat elke speler bezit te ontwikkelen. De methode van het SIA is gericht op de fundamentele aspecten van de technische, tactische en fysieke training, waarbij eveneens het psychologische aspect wordt meegenomen ter verbetering van de persoonlijke ontwikkeling van het individu. Respect en discipline zijn essentiële kwaliteiten van al onze medewerkers.

Garanties

Alle programma’s van het SOCCER INSTITUTE ARUBA bevatten hoge kwaliteitsnormen om een dienstverlening van goede kwaliteit te bieden en ervoor te zorgen dat de gewenste doelstellingen van elk programma worden behaald. Al onze trainers zijn opgeleide professionals die zich volledig inzetten voor het laten slagen van onze spelers zowel op als buiten het veld. Ook wordt door het SIA de mogelijkheid geboden aan de afnemers van onze diensten om feedback te geven.

Beginselen

Het SOCCER INSTITUTE ARUBA beschouwt voetbal als een geheel waarin de technische, tactische, fysieke, psychologische en emotionele aspecten allemaal met elkaar verweven zijn. Dit is de reden waarom het SIA voornamelijk gebruikmaakt van de globale aanpak, met als doel het bereiken van sportieve uitmuntendheid, waarbij wordt geprobeerd om het natuurlijke creatieve talent van de speler te bevorderen. Het SIA gebruikt ook andere lesmethoden om de cognitieve processen die elke speler doormaakt tijdens het verrichten van de verschillende handelingen te beïnvloeden.

Klanten

Het SOCCER INSTITUTE ARUBA (SIA) biedt vele mogelijkheden voor sponsoring in de volgende gebieden: het verstrekken van sportartikelen die nodig zijn om de door het SIA aangeboden trainingsprogramma’s te volgen, reclame voor en promotie van het Soccer Institute Aruba en de aangeboden trainingen, het organiseren van voetbaltrainingskampen etc. Als u als sponsor bent aangesloten bij het Soccer Institute Aruba (SIA), zullen wij ons uiterste best doen om een ​​win-win situatie te creëren door ervoor te zorgen dat onze sponsors een rendement op hun investering krijgen.

SIA

Trainingskalendar 
bottom of page